Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DIA HISTÒRIC, GRAN NEVADA A GATA. 18-1-2017. Quasi 34 anys després...

DIA HISTÒRIC, GRAN NEVADA A GATA. 18-1-2017. Quasi 34 anys després...

Molta tasca per davant ens espera. En dies històrics, cal gravar en la memòria o millor dit en la retina, els mòbils i càmeres, tot allò que siga blanc o combine amb la neu. Estem davant una data històrica. Des de la matinada de hui dimecres 18 de gener de 2017, quasi 34 anys després d’aquella altra gran nevada del darrer dissabte de 1983 (12 de febrer), ha caigut a Gata una nevada copiosa. 

Com s’han omplit les xarxes socials i el que vos escriu i el meu fill hem fet un passeig pel terme de Gata, cal anar per parts. Pujaré dins de poc un àlbum del meu recorregut. Després escolliré les que per a mi són les millors fotos que heu pujat i esteu pujant del fenòmen de la nevada al facebook. Faré un àlbum també.

Altres notícies acaparen hui la jornada, que pareix que tinga sols neu. També les tindrem en compte. Anit, en una gran gala PERE VICALET (músic, compositor i artista, Pedro Vicente Caselles Mulet) va ser elegit guanyador a la modalitat de Cultura com a Premi Talent Jove (Levante-EMV i Bancaixa). Vos explicaré també. També ahir estigueren a Madrid per a participar en el plenari de ciutats de la innovació de la xarxa Innpulso, a la que pertany Gata, l’alcaldessa i el regidor Jaume Monfort. També ho tractarem. Finalment, demà es presentarà a la biblioteca el número 5 de la revista Riuralogia. Vos contaré també.

ARA, UNA BONICA ESTAMPA DE LA PUJADA DEL CALVARI, que ha fet Vero Vives Costa, feta aquest matí després de la nevada.

FONT: Foto Vero Vives.

0 comentarios