GOJEJADA DEL 1r EQUIP DEL GORGOS CF (2-7). També golegen l'infantil (1-4) i el juvenil (4-0)

Estan imparables aquesta temporada. Les golejades es conten per partits. Sempre mullen i amb molts gols. Són els equips del GORGOS CLUB DE FUTBOL.

Comencem per la golejada del primer equip. A Miramar han guanyat 2 a 7 i, de nou, un hat-trick de David Molines. Començava marcant el Miramar al minut 26, pero li durava quatre minuts. Arribava l’empat de David Molines al 32. Joan Andreu, Eloy, Altra vegada David Molines i Carim marcaven tots a la primera part. Encara a la segona marcava David el seu tercer gol i també Pepe Pedro. La golejada i esperant el resultat del Daimús el convertixen al Gorgos en líder provisional amb 36 punts, dos més -encara que amb un partit més- que el Daimús. Té 12 partits guanyats i 3 perduts. 43 gols a favor i 19 en contra.

També ha golejat l’equip del GORGOS JUVENIL en el partit de màxima rivalitat, a casa contra el Teulada-Moraira, per 4 a 0. José Simó ha fet dos gols, els altres dos Juanjo i Christian. Seguix 6é de la taula de classificació amb 25 punts. 15 partits jugats: 8 guanyats, un empat i sis perduts. 38 gols a favor i 24 en contra.

També el GORGOS INFANTIL A ha golejat per 1 a 4 al CF Pedreguer. Aarón marcava al minut 4. Dos gols feia Diego i 1 Mario. És 4rt amb 22 punts. De 11 partits, 7 guanyats, 1 empat i 3 perduts. 28 gols a favor i 10 en contra.

El segon equip infantil del Gorgos, el B, jugarà demà a les Costeres contra el CF Arena Alicante B.

Quan conega el resultat del GORGOS CADET, el líder, que juga demà a les 10 del matí, també vos el faig saber.

A la imatge, el primer equip del GORGOS C.F. la nit de dimecres, que també van guanyar al Daimús líder. Dalt, de esquerre a dreta, Àngel, Ferran, Eloy, Carim, Molines, Lucas. Baix, de esquerre a dreta, Joan Andreu, Devesa, Lara, Adrià, Reda. Era l’equip d’inici del partit Gorgos CF - Daimús.

FONT: FFCV i Gorgos (foto).