Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COMENCEN AQUESTA VESPRADA LES FESTES DE SANT ANTONI AL RAVAL DE GATA. Diumenge 15, a les 12.45 hores, és la bendició dels animals

COMENCEN AQUESTA VESPRADA LES FESTES DE SANT ANTONI AL RAVAL DE GATA. Diumenge 15, a les 12.45 hores, és la bendició dels animals

Tot el cap de setmana s’omplirà de festa pels carrers i placetes del Raval. La primera festa popular després dels Reis arriba a Gata. Les festes a Sant Antoni del Porquet de Gata començaran aquesta vesprada per a tots els xiquets i xiquetes, amb una bona xocolatada i música. A les 20 hores començarà el concert de rock amb dos grups locals, Back Storm i Oh Mausers.

Demà dissabte 14 de gener, al migdia hi haurà balls tradicionals pel Grup de Danses "La Llata" de Gata a la placeta de Sant Antoni. Al final, la comissió de Sant Antoni oferirà cervesa a gogó. A les 20 hores es realitzarà la tradicional ofrena de flors al Sant i la processó pels carrers del barri de l’Arraval. I en acabar hi haurà sopar de popular i ball amb el Trio New Limit.

 Despusdemà, diumenge 15 de gener, se celebrarà la festivitat de Sant Antoni. A les 10:30 hores hi haurà cercavila de carros, cavalls i cavalleries. A les 11.30 hores, missa en honor al Sant i en acabar, al voltant de les 12.45 hores, la benedicció dels animals i el repartiment de pa beneït obsequi de la Penya Sant Antoni, organitzadora d’aquests actes, que tenen la col·laboració de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Gata de Gorgos.

FONT: Programa fester, Penya Sant Antoni.

 

0 comentarios