Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA TORNA A PARLAR...DE L’INCIDENT LINGÜÍSTIC DEL REGIDOR DE GATA, QUE ARRIBA A RAJOY, I DE LES TANQUES PUBLICITÀRIES AL TERME

La premsa es fixa hui amb dos qüestions de Gata. Per una part continua publicant informació al respecte de l’incident del primer tinent d’alcalde de Gata, Jaume Monfort, de Podem_Gata, dels fets ocorreguts el passat dia 6 de desembre amb dos agents de la Guàrdia Civil i el valencià com a tema de fons. Ara informa que la qüestió arriba al Congrés i amb preguntes al mateix Rajoy. Ho fa el diari digital MARINA PLAZA.

Per altra, un article insistix en la vulnerabilitat de la llei al voltant de la ubicació d’una tanca publicitària dins del terme de Gata. Precisament, Jaume Monfort declara que està obert un expedient contra el promotor publicitari de la tanca. Ho publica el diari INFORMACIÓN d’Alacant i també el LEVANTE-EMV.

Llegim els titulars: Pel que fa al primer tema, MARINA PLAZA publica: "Podem pregunta a Rajoy per l’incident lingüístic del seu regidor a Gata amb la Guàrdia Civil". Als subtítols: "La diputada Àngela Ballester (UP) presenta una bateria de preguntes al president del Govern sobre el que ha passat i li demana que les forces de seguretat respecten el dret dels ciutadans a expressar-se en qualsevol de les llengües oficials" i "Jaume Monfort va denunciar que la Benemèrita li va recriminar que es dirigira a dos agents en valencià i fins i tot va redactar una nota interna". Ací teniu l’article complet, PUNXEU.

Pel que fa a l’altre article de A.P.F., INFORMACIÓN titulava ahir dilluns: "Un club de "striptease" se salta la prohibición de colocar vallas en Gata". Si voleu llegir-lo PUNXEU ACÍ.

FONTS: diaris MARINA PLAZA (10-1-2017) i INFORMACIÓN (9-1-2017).


2 comentarios

Batiste -

Deixaló home, normalment com més dura el sainet més rialla fa.

BTO -

Este xic comença a cansar... no ha vist que ja ha fet prou el sainet?