Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ÈXIT A L' ESTRENA DE L'ARBRE BLANC, PER EL SEU AUTOR PEDRO VICENTE CASELLES MULET I L'ARMÒNICA DE BUNYOL

ÈXIT A L' ESTRENA DE L'ARBRE BLANC, PER EL SEU AUTOR PEDRO VICENTE CASELLES MULET I L'ARMÒNICA DE BUNYOL

Tot un èxit va resultar ahir per la vesprada el Concert d’Any Nou de la CIM La Armónica de Bunyol, que tenia com a director invitat al compositor músic gater PEDRO VICENTE CASELLES MULET, que va estrenar la seua obra "L’Arbre Blanc". A l’acte celebrat al Palau de la Música de Bunyol (Valéncia) van assistir a més dels pares de Pedro Vicente i el seu germà la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Gata, Àngels Soler.

Malgrat la complexitat de l’obra en alguns dels seus passatges, Caselles va portar molt bé la batuta davant de més de 110 músics que conformen la CIM La Armónica, molts d’ells professionals.

En paraules de Pedro Vicente "van eixir exitosos de la cita". L’estrena ho valia. El motiu de fons de l’obra és el fet prodigiós que conten va ocorre la primera dècada del segle XIX a l’ermita del Calvari de Gata. Basant-se amb eixe fet i l’arribada de les tropes franceses, Caselles va composar aquesta complicada obra amb molt de registre. Recordem com es presentava l’obra: "combinacions de melodies, séries o armonies que es barallen i són el germen de l’obra que acaba en pau després de la retirada dels genets francesos".

Un nou èxit que afegir a la carrera musical, d’artista i compositor, de Pedro Vicente Caselles Mulet, que ara li esperen dos grans cites més: un concert amb el Cor de Càmera de Riga (Letònia) i la presència en la Gala dels Premis Jove Talent de la CV on va resultar finalista.

    La imagen puede contener: 6 personas, personas de pie

A la fotografia de portada, Pedro Vicente i la banda simfònica CIM La Armònica de Bunyol acabada l’estrena. A l’interior, d’esquerra a dreta mirant la foto: els pares i germà de Pedro Vicente (en el centre), el president de la CIM La Armónica de Bunyol i la regidora de Gata, després de l’estrena.

FONT: Fotos Jaume Bernat Caselles Mulet.

0 comentarios