Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...l'incident entre el tinent alcalde de Gata, Jaume Monfort, i agents de la Guàrdia Civil, per el valencià

LA PREMSA PARLA DE...l'incident entre el tinent alcalde de Gata, Jaume Monfort, i agents de la Guàrdia Civil, per el valencià

La premsa ja ho publica a les seues edicions digitals. Nou conflicte a causa del valencià i ara a Gata. Acaba de coneixer-se, ja que ho ha fet públic el regidor i tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Gata, Jaume Monfort (Podem_Gata), l’incident d’aquest amb agents de la Guàrdia Civil, fets que van passar fa quasi un mes.

El digital MARINA PLAÇA titula: "La Guardia Civil identifica a un concejal de Gata de Gorgos por dirigirse a sus agentes en valenciano". Als subtítols: "Jaume Monfort, que es teniente de alcalde, asegura que la Benemérita le exigió que «hablara en español porque estamos en España» y que «no faltara al respeto» empleando la lengua autóctona" i "El edil asegura que le han abierto una «nota interna» por el incidente y denuncia «discriminación» a los valencianoparlantes". Per a llegir l’article, PUNXEU ACÍ.

Els diaris INFORMACIÓN d’Alacant i LEVANTE-EMV de València també acaben de publicar-ho. Titula INFORMACIÓN: "El primer teniente de alcalde de Gata denuncia que dos guardia civiles le exigieron que les hablara "en español". Al subtítol: "Los agentes, según a asegurado Jaume Monfort, le obligaron a identificarse tras dirigirse a ellos en valenciano y advertirles de que habían aparcado el coche patrulla en un lugar donde está prohibido". Ací està la notícia PUNXEU ACÍ.

FONTS: Marina Plaza i Información/Levante-EMV.

0 comentarios