Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

TENIM JA LA TORMENTA DAMUNT DE GATA O ESPEREM...? (Gota freda, pluges fortes?)

TENIM JA LA TORMENTA DAMUNT DE GATA O ESPEREM...? (Gota freda, pluges fortes?)

La pluja del matí que ha anat acompanyada per moments del que ací a Gata diguem "aigua bambolla" ha deixat vora 6 litres, concretament 5,8, segons mesurava el pluviòmetre de l’estació de Meteoxàbia del C.E.I.P Santíssim Crist. El més destacat de tota la jornada era la humitat, que a les 21 hores era encara molt elevada, el 93 per cent. Per la nit ha començat a ploure però moderadament i sense excesos, la qual cosa seguix siguen beneficiosa per als terrenys, per a fer saó.

Amb la segona part de la pluja, la d’aquesta nit, ja s’havien comptabilitzat tres litres més i ara, al voltant de les onze de la nit, són 9 els litres acumulats al mateix observatori.

Pel que fa a la comarca, coneguem de la tormenta, de la gota freda, que continuem en alerta taronja. S’han suspés tots els partits de regional,en totes les categories. Altres actes i festes també han quedat suspesos. En Xàbia, han alçat murs de sorra a l’Arenal per evitar els primers mals del temporal de mar, arribat el cas. De moment, més val previndre que no curar els mals quan ja no tinguen remei.

Per tant, davant aquesta situació MOLTÍSSIMA PRECAUCIÓ, si la cosa empitjora en les pròximes hores i els dos dies que venen.

*Recentment, l'Equip de Govern de Gata, ha comunicat el següent informe:

"A causa de l'alerta taronja per tempesta es suspenen tots els actes esportius previstos durant el cap de setmana.

Es prega precaució a l'hora de circular sobretot prop del llit del riu, barrancs, camins inundables...

A través de les xarxes socials municipals anirem actualitzant tota la informació així com els avisos rellevants per a la població. En cas de dubte podeu cridar al 112 o acudir a la Policia Local.

Gràcies per la col·laboració!!"


A la fotografia feta per Vicent Signes "Canya", coincidint en divendres que sempre proliferen les vistes dels quatre cantons de Ca Martí i la seua perruqueria, es veu perfectament la ploguda d’aquest matí de l’aigua "bambolla" que deia.

FONT: Foto Vicent Signes Signes.

0 comentarios