Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA HA SEGUIT PARLANT DE...EL PLENARI DE GATA I LES OBRES DEL TREN

LA PREMSA HA SEGUIT PARLANT DE...EL PLENARI DE GATA I LES OBRES DEL TREN

Nous articles de la premsa de la comarca, tornen a incidir en la notícia local d'aquesta setmana, el tens plenari que va tindre lloc a Gata dimarts passat, dia 29 de novembre. En aquesta ocasió, les declaracions de l'alcaldessa Magda Mengual.

L'article de MARINA PLAZA digital del dijous dia 1 de desembre, titulava: "Alcaldessa de Gata: “PP i PSPV volen forçar-nos a presentar la qüestió de confiança”. Al subtítol: "Magda Mengual aclareix les seues paraules de l’últim ple, i considera que l’oposició intenta bloquejar l’acció del govern per a forçar-lo a sotmetre la seua continuïtat a la votació de la corporació". Per a llegir tot l'article PUNXEU ACÍ.

L'altra notícia, a nivell comarcal però també d'interés per als gaters, és la del tren i la visita de la consellera. El mateix diari titulava: "El Consell preveu obrir el 2018 el tram Calp-Teulada del tren i prolongar-lo a Dénia en 2019"Als subtítols: "La consellera d’Obres Públics i el gerent de FGV visiten les primeres obres per a la reobertura de la Línia 9 del TRAM" i "El començament dels treballs demostra, segons María José Salvador, el compromís de la Generalitat amb el projecte". Per a llegir tota la notícia, PUNXEU.

A la fotografia, la mateixa que apareix al diari MARINA PLAZA, l'alcaldessa de Gata Magda Mengual.

FONT: diari digital MARINA PLAZA, 1 de desembre 2016.


0 comentarios