CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ATLETISME: ELS GATERS PEP SIGNES I LLUÍS IBANYEZ, TERCERS CLASSIFICATS PER EQUIPS AL DESAFIU LURBEL AITANA 2016 (120 km.)

Entre divendres 11 i ahir dissabte 12 de novembre es va disputar el DESAFIU LURBEL AITANA 2016, que es corre per terme de Finestrat. En total, 120 kilòmetres de recorregut, la prova més gran; 80 la segona i 40 la tercera. A la classificació per equips, en tercera posició de la prova reina van quedar dos gaters: PEP SIGNES FORNÉS (C.M. UMMA) i LLUÍS IBANYEZ MIRALLES (C.M.A. La Faixa), que van fer pòdium. Amb el nom de Training Team-T2 i entrant als llocs 27 i 29, van fer un temps conjunt de 40 hores, 23 minuts i 50 segons. Pep Signes va fer 20:11:54 i Lluís Ibanyez dos segons més. Altre gater també va participar en esta impressionant prova, la de més kilòmetres. Per el Grup Espeleològic Gatense, FRANCISCO PEDRO PEDRÓS va entrar el 30, amb un temps de 20 hores, 11 minuts i 57 segons.

A la modalitat de 40 kilòmetres, al lloc 167 va entrar ANTONIO FERRER ESCORTELL, del Grup Espeleològic Gatense, que va fer un temps de 7 hores, 17 minuts i 19 segons.

A la fotografia podeu veure a Pep i Lluís al pòdium, els tercers.