GOLEGEN EL GORGOS GRAN I EL CADET A CASA (4-1 i 7-0), PERD EL JUVENIL A GANDIA (3-2)

L’equip cadet del GORGOS és líder. Hui ha golejat per 7 a 0 a El Verger, amb un "hat-trick" de Sergi

(ESCOLTEU LES OPINIONS DELS PROTAGONISTES EN VÍDEO: PRIMER VÍDEO, PABLO RONDA -ENTRENADOR DELS PORTERS- PUNXEU ACÍ. SEGON VÍDEO, FERRAN GINER I IVAN CARRETE, QUE HA MARCAT UN GOL DELS QUATRE, PUNXEU ACÍ)

De major a menor dels equips que venim seguint, donat que tenim la informació més a mà, bé per la Federació de Futbol C.V., bé pels directius del Gorgos C.F., la qual cosa no vol dir que si coneguem més resultats de la pedrera, us la faig arribar, anem a analitzar els partits.

El primer equip del GORGOS C.F. ha golejat per 4 a 1 al Gandia aquesta vesprada al camp municipal de "Les Costeres". Bon partit dels gaters i difícil ho posava el Gandia. A la segona part han arribat els gols de la golejada. L’equip segueix millorant i pujant posicions. Han marcat: Carim al minut 8, Molines amb dos gols als minuts 20 i 35, i Iván Carrete, al 80. El gol del Gandía (3-1) l’ha fet Ivan al 75. Amb aquest resultat seguix líder el Gandía amb 16 punts i el Gorgos és segon amb 15. Dels 7 partits jugats, n’ha guanyat 5 i ha perdut 2, 20 gols a favor i 8 en contra.

Si la cara ha sigut per als majors, la creu ha estat per als JUVENILS, per l’apretada derrota, 3 a 2, a Gandia. Abdo i Simó han fet els gols dels gaters. A la classificació es queda al sisé lloc amb 12 punts. Pel que fa als golejadors, continua davant José Simó que suma un gol més i ja en té 7, seguit de Gustau, Emilio i Abdó amb 4, el de hui; Raúl, 2, i Vicent Ferrer i Luis Felipe, 1. Comentava Jaume Serra del partit: "Hem fet un gran partit de molt de desgaste físic, hem tingut moltes ocasions de gol molt clares, inclús varios mà a mà amb el porter, algun pal també, però el baló no volia entrar. Quasi al descans ens han fet el 1-0. A la segona part només començar ens han pitat un penal en contra que no era i eixe 2-0 ens ha fet molt de mal. Després ha vingut el 3-0 de baló parat. L’equip ha seguit donant la cara i creant ocasions de gol clares, fins que li han fet penal a Gustau que ha transformat Abdó, després José Simó ha fet el 3 a 2 definitiu".

Seguint cap avall, tenim al cadet que és líder del grup primer de la zona d’Alacant. Ha golejat 7 a 0 a El Verger a casa. Sergi feia un "hat-trick"; Jordi, Eric, Hamza i Antonio feien els altres quatre. És líder amb 9 punts els mateixos que Pego. Els separen la diferència de gols, ja que els dos han guanyat els tres partits jugats.

Ha empatat a 1 gol el primer equip dels INFANTILS, el GORGOS A, front al Teulada-Moraira. Ha fet el gol Diego. És sisé i té quatre punts.

El segon equip dels INFANTILS, el B, ha caigut per 3 a 1 contra el Foietes de Benidorm. El gol dels gaters la fet Nabil. A la classificació està el penúltim, encara no s’ha estrenat amb punts.

Seguint amb l'escola de futbol municipal, cal dir que l'equip BENJAMÍ ha perdut 8-0 a Xàbia i l'ALEVÍ ha guanyat 3-7 contra el Xàbia. A aquest equip SANTI ha fet un póquer marcant 4 gols. Ja en té 8 i és el màxim golejador de la lliga amb tres partits jugats.

A la fotografia, el primer equip del GORGOS C.F.

FONTS: Foto i vídeos, Gorgos C.F. Informació, FFCV.