Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...LA DENÚNCIA DE GATARRAPA SOBRE ELS ESQUERS ("CEPOS")

LA PREMSA PARLA DE...LA DENÚNCIA DE GATARRAPA SOBRE ELS ESQUERS ("CEPOS")

El diari INFORMACIÓN d’Alacant publica hui dimarts 25 la denúncia que fa l’associació animalista Gatarrapa al detectar a Gata esquers ("cebos" en castellà) per a gossos per les zones de Mirandes i Planisses. Titula: "Detectan en Gata cebos de carne con raticida para envenenar a los perros". Al subtítol: "En marzo del pasado año, murieron siete perros intoxicados al tragarse cebos que contenían un insecticida muy tóxico".

A la pàgina del facebook de Gatarrapa per la dignitat animal posaven aquest comunicat referent a la notícia que vos dic:

"ATENCIÓ VERÍ!!! Alguna persona de mala fe està intentant enverinar els gossos del veïnat de Gata, llançant trossos de carn amb verí de rata. L’alerta ha saltat a la zona Mirandes/Planisses. Vigileu els vostres animals i qualsevol moviment o persona actuant de forma sospitosa. No dubteu en avisar a la Policia, és delicte greu."

Així que aneu especialmen alerta !!!

Ací teniu l’enllaç a la notícia del diari, PUNXEU per a llegir-la tota.

FONT: Foto de alguns membres de Gatarrapa a la passada Fira Gata al Carrer, associació que ha denunciat i ha fet botar l’alerta.

0 comentarios