CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ATLETES DEL CLUB ATLETISME GATA, DEL GEG I INDEPENDENTS PARTICIPEN EN LES CARRERES DE DAIMÚS I LA MITJA MARATÓ DE VALÈNCIA

Diumenge passat dia 23 es va celebrar la Cursa Popular de Daimús 2016. Una carrera que té dos distàncies, 6 i 12 kilòmetres. Cinc atletes gaters del CLUB ATLETISME GATA van estar entre els 400 primers classificats.

Al pòdium va pujar FRANCESC FERRER MULET, tercer veterà E masculí i 78 de la general. Ferrer va fer un temps de 52 minuts en els 12 kilòmetres. Al lloc 89 i 21 dels séniors va entrar JUANVI SOLER TORRES amb un temps de 53 minuts i 11 segons. Al lloc 201 i 43 de veterans B va arribar a meta PEPE PEDRÓS MONFORT, que va fer un temps de 59 minuts i 15 segons. Al lloc 253 i 38 de la seua categoria, veterà C, va entrar JOSÉ ESPASA MULET, amb un temps de 1 hora, 1 minut i 46 segons. Finalment, al lloc 392 i 64 dels veterans A va entrar JUAN PABLO BATALLER ARIAS amb un temps de 1 hora, 11 minuts i 20 segons.

A la fotografia de Vicent Esteve, tres gaters del Club Atletisme Gata, participants a Daimús.

Pel que fa a la 10K MITJA MARATÓ TRINIDAD ALFONSO de VALÈNCIA, que va superar els 13.000 participants també diumenge passat, vos pose la classificació dels dos participants del CLUB ATLETISME GATA:

Al lloc 8.140 de la general i 1.599 de la seua categoria Veterans B va entrar a meta JUAN VICENTE NAVALMORAL PEDRO, amb un temps de 2 hores, 9 minuts i 59 segons a un promedio de 6,10 per kilòmetre. Al lloc 9.078 de la general i 1.744 de la seua categoria Veterà B va entrar JOSÉ ANTONIO SIGNES COSTA amb un temps de 2 hores, 14 minuts i 49 segons.

També vos pose el participant del GRUP ESPELEOLÒGIC GATA. Al lloc 10.390 i 2.029 de la seua categoria sénior masculí va entrar JUAN PONS SALVADOR, com sabeu el rector Don Juan "l’Estanquer", fill de Pepe Juan i María Elena, que corre sempre que la seua llavor li ho permet. Pons va fer un temps de 2 hores, 23 minuts i 55 segons.

Finalment, dir que també van córrer la Mitja Marató de València un matrimoni gater. VICTORIA SMITH va quedar al lloc 6.315 amb un temps real de 1 hora, 54 minuts i 42 segons. El seu marit, JAIME SIGNES-COSTA MIÑANA va quedar al lloc 6.318, amb el mateix temps.