Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

PRIMER DIA DE FIRA: ÈXIT I BON TEMPS. DEMÀ MÉS...(Inaugura el conseller Rafael Climent)

PRIMER DIA DE FIRA: ÈXIT I BON TEMPS. DEMÀ MÉS...(Inaugura el conseller Rafael Climent)

PODEU FER UN REPÀS DE LA INAUGURACIÓ I EL RECORREGUT DE LES AUTORITATS, SEGUINT L’ÀLBUM DE L’AJUNTAMENT: PUNXEU ACÍ.

TAMBÉ UN ALTRE REPÀS SEGUINT L'ÀLBUM DE LINA MAS: PUNXEU ACÍ.

A les xarxes socials gateres al llarg del dia s’han juntat moltíssimes fotografies de kla XIII FIRA GATA AL CARRER. Ha dinat per això i més. Molta gent cap al migdia i al tardet. Temps calorós i cap gota a la vista, com alguns deien. A les 11 del matí s’inaugurava amb l’assistencia del Conseller d’Economia Sostenible, Rafael Climent, que ha acompanyat a la corporació municipal i al Comerç de Gata en aquest acte. També s’ha comptat amb la presència de la Sotsecretària d’Economia, Conxa del Ruste; el diputat del Congrés a Madrid, Joan Baldoví; diputat provincial i regidor de Xaló, Gerard Fullana, i alcaldes i regidors de la Marina Alta.

Han parlat a la presentació la presidenta de Comerç de Gata, Paqui Signes; la regidoria de Comerç, Àngels Soler, l’alcaldessa Magda Mengual, i el conseller, Rafael Climent. Tots quatre han destacat l’esforç i la capacitat del comerç local per a fer aquesta fira, la fira de l’alegria, com s’ha dit. Comerç de Gata ha tornat a eixir al carrer i amb èxit un any més. 

Foto de Lina Mas.
Foto de Lina Mas.
Foto de Lina Mas.
Foto de Lina Mas.

Demà diumenge, més bé hui perquè estem ja en diumenge, arribarà la segona part, el segon dia. A més, coincidint amb la festivitat valenciana del 9 d’Octubre. Cal recordar que, a més de tot el programa previst, s’afegixen els actes al voltant de la data tan assenyalada al calendari valencià. En el marc de la Fira Gata al Carrer, l’Ajuntament celebrarà la festa del 9 d’Octubre demà (hui) diumenge amb varietat d’actes.

A partir de les 10 del matí l’Escola Municipal de Pilota jugarà una partida al carrer Dr. Gómez Ferrer. L’acte institucional, que tindrà lloc davant de l’Ajuntament, serà a les 10:30h. A les 11 hores, hi haurà una demostració dels treballs artesanals de la llata i l’espart, patrimoni immaterial del municipi. La Colla de Dolçaines i Tabals El Montgó realitzarà una cercavila a partir de les 12 hores, juntament amb les xiquetes i xiquets del grup de Danses La Llata. Per acabar el matí, a les 12:30 hores, davant de l’Ajuntament, hi haurà una lectura pública de poemes de Vicent Andrés Estellés en la qual pot participar tot aquell que vulga.

RECORDEU...LA FIRA VOS ESPERA...NO LA DEIXEU PERDRE UN ANY MÉS.

FONT: Fotos àlbums, Ajuntament de Gata i Lina Mas.

1 comentario

Gatereta -

Un aplaudiment per al govern anti-casta que no volien ni fotos, ni protagonisme ni llocs de privilegi! Gràcies per burlar-se de nosaltres!