GOLEJADA DEL GORGOS C.F. JUVENIL (5-1) I TRES PRIMERS PUNTS

José Simó marca un "hat-trick" i encapçala als golejadors

A la tercera, la vençuda. Ja té els tres primers punts al seu cassiller el GORGOS C.F. JUVENIL. Va guanyar, va convencer i va golejar. GORGOS C.F.-5, U.E. GANDÍA B, 1. Tres dels gols els va marcar José Simó; Gustau i Abdo els altres dos. Amb el "hat-trick" de Simó encapçala la llista de golejadors.

El partit va estar un poc embolicat, sobre tot vora el descans, per les indecisions del àrbitre. Al final, va acabar bé.

La golejada la gestava José Simó marcant el 1 a 0 als quatre minuts. als minuts 21 i 23 Gustau i Abdo distanciaven més al Gorgos del Gandía B. Al minut 33 acurtava distàncies per al Gandía B Alejandro. Al minut 38 marcava José Simó el segon en el seu compte particular i el quart del Gorgos. Ja en la segona part, al minut 75, Simó feia el definitiu 5 a 1.

Els golejadors de l'equip: JOSÉ SIMÓ, 3. ABDO, 2. LUIS FELIPE, 1. GUSTAU, 1.

En la classificació, el GORGOS C.F. JUVENIL ocupa el lloc 12 al grup VI de Primera Regional. De tres partits jugats té 3 punts. Una victòria i dos derrotes. 7 gols a favor i 6 en contra.

FONT: Fotos Gorgos C.F.