Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

PLENARI, GATA: EL DARRER DIMARTS (28/2) I SANT MIQUEL SERAN LES FESTES LOCALS PER A 2017

PLENARI, GATA: EL DARRER DIMARTS (28/2) I SANT MIQUEL SERAN LES FESTES LOCALS PER A 2017

Pepe Juan Mulet (PSOE) pren possessió com a nou regidor de l’Ajuntament; s'en va, Noel Gadea (Compromís)

L’última sessió plenària que va ser ordinària i es va celebrar ahir per la vesprada-nit, va tindre alguns punts interessants a l’orde del dia. Entre ells, les festes locals 2017. Es va aprovar per unanimitat dels tretze regidors que la festa del Santíssim Crist (6 d’agost) que l’any que ve cau en diumenge, serà substituïda pel DARRER DIMARTS, que serà el 28 de febrer. L’altra festa local serà el DIA DE SANT MIQUEL, que serà divendres.

Segons va indicar l’alcaldessa Magda E. Mengual coincidirà en una festa escolar i a més es podrà recuperar millor aquesta tradicional festa carnestoltenca, que les fàbriques i quadrilles de Gata, encara conservaven anant a dinar eixe dia.

NOU REGIDOR DEL PSOE I ADÉU A UN ALTRE REGIDOR, EL DE COMPROMÍS

A la sessió plenària es va donar la coincidència que ja anunciava abans del plenari. Pepe Juan Mulet Soler va prendre possessió com a regidor de l’Ajuntament de Gata del grup municipal del PSOE. Mulet accedeix al càrrec en substitució de Vicent Font que va presentar la seua renúncia en el passat plenari de juliol. En la mateixa sessió, va presentar la renúncia com a regidor del grup Compromís Noel Gadea Ronda. Gadea serà rellevat el pròxim ple ordinari, a novembre.

MOCIONS TRAM I INCENDIS; PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

Es va aprovar la moció presentada pel PP per a que s’acceleren les feines i s’acurten els temps per a que, de nou, puga funcionar el TRAM. El PSOE va assenyalar que s’afegira que també es demanava el tren per a continuar la línia de Dénia a Gandia.

També es va aprovar una moció conjunta on s’elevava al Consell la necessitat de salvaguardar millor els boscos, termes i protegir-los més, a més instaven a que s’ajudara als veïns dels pobles del voltant, sobre tot Xàbia i Poble Nou de Benitatxell, que van patir els greus incendis al principi de mes.

Pel que fa als pressupostos participatius, tots els partits van coincidir que feia molta falta el dotar de grades, construcció que ha començat a enllestir-se, el camp de futbol, ja que no en tenia cap. Es deixarà per a l’any que ve l’obra de la millora de la carretera de Jesús Pobre.

FONT: Foto Ajuntament Gata.

0 comentarios