Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GORGOS C.F. JUVENIL CAU PER LA MÍNIMA A CASA (1-2) AL PRIMER PARTIT DE LLIGA

EL GORGOS C.F. JUVENIL CAU PER LA MÍNIMA A CASA (1-2) AL PRIMER PARTIT DE LLIGA

Aquesta temporada 2016-2017 juga en el grup VI de Primera Regional

Els de Xàbia van remuntar el gol de Juanjo

Acaben de començar i poc a poc aniran entonant-se

EL GORGOS AMATEUR juga ara el seu partit de la primera jornada al camp Les Costeres

El GORGOS C.F. JUVENIL es va veure sorprés ahir per la vesprada pel Xàbia al guanynar-li en el primer partit de lliga de la temporada 2016-2017 a casa per 1 a 2. Marcava primer el jugador JUANJO del Gorgos a la primera part. De seguida empatava el Xàbia i en una jugada ràpida feia el 1 a 2 definitiu.

És el primer partit, estan començant, poc a poc aniran entonant-se. Cal remarcar que molts dels jugadors són nous a la categoria, perque han pujat prou al primer equip.

Aquesta va ser l’al·lineació del GORGOS C.F. JUVENIL per al primer partit de lliga 2016-2017: Antonio Pedro, Antonio Diego, Abdo (Adrián, 77), Ximo, Vicent, Joan Fornés, Emilio Rodríguez (Emilio Zapata, 60), Juan José (Antoni Nieto, 75), Gustau (Sergi, 85), Isaam i Christian. Va actuar d’entrenador per problemes en les fitxes José Caselles.

JAUME SERRA parlava després del partit: "No m’en vaig disgustat del tot. La primera part hem competit bé, la segona hem baixat algo i en fallo de concentració ens han fet l’empat i en una jugada el 1 a 2. Al final, partit difícil com esperavem, però acabem de començar la temporada. Els xicons han lluitat".

JOSÉ CASELLES deia: "Partit de Primera Regional on s’ha lluitat molt i no ens ha eixit el resultat. En qualsevol fallo et marquen un gol. Acaba de començar la temporada i hem de seguir treballant".

JUANJO, el golejador del Gorgos: "Hem perdut el partit en un moment. La primera part molt bona, però en la segona ens han superat, ens hem confiat quan hem marcat i no podem baixar el ritme en tot el partit".

EL PRIMER EQUIP DEL GORGOS JUGA ARA

Per altra part, cal dir que també hui comença la seua lliga al grup XII de Segona Regional el primer equip del GORGOS C.F. A les 17 hores ha començat el partit al camp de Les Costeres de Gata.

FONTS: Gorgos C.F. (fotos) i FFCV.

0 comentarios