Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA...(malauradament) del cas de pederastia de GATA

Tots els diaris, fins i tot El Mundo, han publicat hui a les seues edicions digitals el cas, que -malauradament- trau a Gata de Gorgos a primera plana. La informació l’ha feta pública aquest matí la Comandància de la Guàrdia Civil d’Alacant, al respecte de la detenció d’un home que pressumptament ha abusat en Gata del nét de la seua parella sentimental i que va ser pillat "in fraganti". 

El diari INFORMACIÓN d’Alacant titula: "Detenido por abusar durante dos años del nieto de su pareja en Gata de Gorgos". Al subtítol: "El supuesto pederasta fue pillado in fraganti cuando iban a recoger al menor de ocho años en una parcela rural" i "Cuando el niño logró tranquilizarse confesó a su madre y los agentes que los abusos llevaban unos dos años produciéndose.". Ací teniu l’enllaç, PUNXEU. La mateixa informació la dona també el diari valencià LEVANTE-EMV.

Per la seua part, LAS PROVINCIAS titula: "Detenido por abusar sexualmente durante dos años del nieto de su pareja en Gata de Gorgos". Al subtítol: "El hombre, de 58 años, fue sorprendido por el novio de la madre tras cometer uno de los delitos en la finca rural". Ací està l’enllaç, PUNXEU.

El diari MARINA PLAZA digital també portava la notícia: "Detenido en Gata por abusar sexualmente del nieto de 8 años de su compañera durante dos años". Al subtitol: "El arrestado, de 58 años, fue pillado in fraganti cuando los familiares del pequeño fueron a recogerlo a una parcela rural". PUNXEU ACÍ per a llegir la notícia.

EL MUNDO, edició Comunitat Valenciana digital, a través de l’agència EFE, també publica: "SUCESOS. Un hombre de 58 años. Detenido en Alicante por abusar del nieto de ocho años de compañera". Ací teniu l’enllaç: PUNXEU.

També CANFALI MARINA ALTA publicava: "Un detenido en Gata de Gorgos por abusar de un menor durante dos años".

FONTS: diaris (edicions digitals) 27-8-2016: Información, Levante-EMV, Las Provincias, El Mundo (CV).

0 comentarios