Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

CAP DE SETMANA A GATA: Poesies, futbol, FIGA 2016...i seguim amb ART AL VENT

CAP DE SETMANA A GATA: Poesies, futbol, FIGA 2016...i seguim amb ART AL VENT

L’últim cap de setmana d’agost es presenta a Gata amb molta activitat cultural i esportiva. Divendres 26 serà el torn del II Recital de Poetes gaters, que acompanyaran integrants de la BUM de Gata. Davant l’Ajuntament serà la cita, al tardet, a les 20 hores. És una activitat cultural, que organitzen la Biblioteca i la Regidoria de Cultura, al voltant de ART AL VENT.

Parlant de la mostra, sabeu que continuen exposades les teles a l’itinerari habitual i resta una setmana, aprofiteu. Pegueu-se un volteu. Gaudiu de l’exposició internacional d’art tèxtil.

Però el cap de setmana també és el del FIGAROCK 2016. La X edició serà dissabte 27. Començarà a calfar motors dins del poble, a Ca Martí, amb una actuació al migdia. Després, de la vesprada a la matinada de diumenge, de 20,00 hores a 3,00 actuaran 8 grups a l’antic camp de futbol. Apropeu-se i gaudiu de la música pop i rock. Organitza: GataFanClub.

I finalment, per als aficionats al futbol i l’esport, no oblideu que el GORGOS C.F. torna a casa per a jugar un bon amistós de pretemporada, per la categoria del rival i de l’equip local mateix. A les 20,15 hores de demà divendres, al camp Les Costeres de Gata: GORGOS C.F.-XÀBIA B.

LA PREMSA PARLA DEL FIGA 2016

La premsa parlarà, sens dubte, aquest cap de setmana i principis de la setmana que ve, del Festivalet Independent de Gata (FIGA). Vos pose com a exemple la publicació del diari LAS PROVINCIAS de hui dijous, que titula: "El FIGA de Gata incorpora en su décima edición un concierto al mediodía". Al subtítol: "Nueve grupos de diferentes estilos musicales actuarán el sábado en el Festivalet, que este año cumple una década". Ací teniu l'enllaç: PUNXEU.

FONT: Cartell anunciador del recital de poetes locals. Gata.

0 comentarios