Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA: ENS HA DEIXAT VICENTE ARGUDO MONFORT (d.e.p.), UN HOME BO. Hui, a les 18 hores, l'enterro

GATA: ENS HA DEIXAT VICENTE ARGUDO MONFORT (d.e.p.), UN HOME BO. Hui, a les 18 hores, l'enterro

Una enfermetat greu que no ha pogut superar. VICENTE ARGUDO MONFORT ens ha deixat als 67 anys d’edat. El poble de Gata l’acomiadarà aquesta vesprada a les 18 hores. El sepeli serà a l’església parroquial de Gata.

Vicente va ser col·laborador del blog en el seu dia a la sèrie de "Fotografies antigues". Va aportar també per a l’Arxiu Parroquial de Gata, un diari inèdit d’una religiosa familiar d’ell, que conserve còpia, a l’igual que les fotos dels seus majors, que em va aportar.

Una de les seues últimes grans satisfaccions dega ser, sens dubte, fer el camí de Santiago, que organitzava la parròquia, amb els seus fills (fill i filla), amb la resta de caminants gaters. Vicente havia treballat sempre a la fàbrica. Ja jubilat, el revés de la vida li ha jugat una mala passada. Des del blog, les més sinceres condolències per a la dona, els fills i la resta de la família. DESCANSE EN PAU VICENTE, un home bo.

A la fotografia, agatxat, Vicente fent el camí de Santiaqgo al que feia referència. La coincidència ha fet que la foto estava pujada al seu facebook tal dia com demà de 2014.

FONT: Foto, grup Camí Santiago 2014. Parròquia Gata.

0 comentarios