CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL CICLISTA GATER D'ÈLIT SERGIO TORRES JORRO PARTICIPA EN LA CHALLENGE VOLTA A SEVILLA

Ahir, a la primera etapa (Dos Hermanas), va ser seté de la classificació

El ciclista gater SERGIO TORRES JORRO, de l’equip Mutua Levante-Renaut Ginestar-Metal Lube, afronta hui la segona etapa i última de la Volta a Sevilla

El ciclista gater SERGIO TORRES JORRO, de l’equip Mutua Levante- està participant ahir i hui a la Challenge Volta a Sevilla amb el dorsal 112. Ahir va ser la primera etapa amb eixida i meta en Dos Hermanas. El corredor gater va participar en una llarga fugida a kilòmetre i mig de la meta, però va ser alcançat pel pelotó a la recta, entrant seté però amb el mateix temps que el primer Jesús Montero, amb un temps de dos hores, 57 minuts i 18 segons.

Hui diumenge 24 de juliol tindrà lloc la segona etapa, la XVII Clásica Velá de Triana amb eixida i meta en San Jacinto. Recorrerà 115 kilòmetres amb dos ports de tercera puntuables. Esperem que Sergio faça un gran paper, com el d’ahir a la primera etapa.

Esta prova recuperada l’any 2006 s’ha convertit en la cita més important del calendari local de ciclisme amb la participació de més de 100 corredors de 14 dels equips més interesants del panorama nacional tant en la categoria èlit como sub 23.

FONTS: informació i foto, facebook. Sergio en primer plànol de la fotografia.