Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA...de l'aigua a Gata (roda premsa PP) i Vicent Font (comiat de regidor)

LA PREMSA PARLA...de l'aigua a Gata (roda premsa PP) i Vicent Font (comiat de regidor)

Gata de Gorgos és hui notícia a la premsa comarcal, per dos motius. Per una part, per la roda de premsa d’ahir del grup de regidors del Partit Popular a l’Ajuntament, advertint sobre l’escasessa d’aigua que té el poble. Per l’altra, encara, sobre l’adéu com a regidor de Vicent Font.

Vosaltres mateixa podeu llegir sobre els dos temes.

El diari Información d’Alacant i Levante-EMV publiquen, sobre l’aigua, un article de A.P.F.: "Gata prohíbe llenar piscinas y regar campos por la sequía". Al subtítol: "El PP acusa al gobierno local de no hacer nada para resolver la falta de agua potable y revela que uno de los pozos se ha secado y el otro se está salinizando". Ací teniu l’enllaç: PUNXEU.

Al diari LAS PROVINCIAS, a la secció de la Marina, també sobre el tema de l’aigua. L’article és de A.Cobos: "El PP de Gata denuncia que el ejecutivo ha incumplido un acuerdo del pleno". Ací teniu l’enllaç: PUNXEU.

Al diari digital LA MARINA PLAÇA també parla sobre la roda de premsa del PP i el tema de l’aigua. Titula: "El PP alerta de que la situación del agua es crítica en Gata". Als subtítols: "Los populares censuran el «inmovilismo» del gobierno local y alertan de que Xàbia podría dejar en cualquier momento de abastecer al municipio" i "Revelan que uno de los dos pozos está ya seco y el otro sufre un fuerte grado de salinidad".

Comiat de Vicent Font com a regidor (La Marina Plaça)

Per altra banda, el diari digital encara publica sobre VICENT FONT. Titula l’article de Sergi García: "El PP de Gata dedica versos de Espriu a Vicent Font en su despedida como edil" i als subtítols: "El histórico político socialista, alcalde en tres etapas, fue el protagonista del pleno al presentar su renuncia tras más de 40 años en la vida política" i "Todos los grupos agradecieron a Font la dedicación al municipio y el trato personal". "El Meu poble i jo"“Siempre me ha gustado representar y servir a mi pueblo”. Ací teniu l’enllaç: PUNXEU.

El mateix tema, l’adéu del ja ex-regidor Vicent Font, ocuparà les fulles del CANFALI MARINA ALTA dissabte. Un avanç el teniu al digital. PUNXEU.

FONT:  diaris INFORMACIÓ, LEVANTE-EMV, LAS PROVINCIAS, LA MARINA PLAÇA i CANFALI MARINA ALTA. Foto: Pou de Comes, Gata (La Marina Plaça).

0 comentarios