Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

AQUEST CAP DE SETMANA, SEGONA PAR DE LES FESTES DE LA FONT DEL RIU. Hui rock local

AQUEST CAP DE SETMANA, SEGONA PAR DE LES FESTES DE LA FONT DEL RIU. Hui rock local

Demà dissabte discomòbil i diumenge paella

Reprenen hui les festes en honor a Sant Joan els veïns de la Font del Riu de Gata. Ja van començar el passat divendres dia 24 amb la festa al sant, van seguir amb balls, sopar, jocs pels menuts i truc. Aquesta nit, comencen la segona part amb rock local. Aquest és el programa:

Hui divendres dia 1: A les 20 hores, Vesprada-Nit de Rock, amb quatre grups locals. Tocaran al Carrer Calvari, com ja és costum. Los Sonidos, Arrapa, Back Storm i la Sra. X són els grups. Wow audiovisual i FM posen la tècnica musical. Organitza, l’Ajuntament i col·labora la Comissió Font del Riu. En mig de les actuacions, hi haurà el tradicional sopar al carrer de totes les nits.

Demà dissabte, dia 2: Des de les 11 del matí hi haurà jocs tradicionals per a tot el poble al carrer Lepanto. A les 17 hores seran les semifinals i la final del campionat de truc. A les 17,30 hores, es faran carretons al carrer Lepanto. A les 21 hores es tornarà a sopar al carrer Calvari i a continuació, es farà la Discomòbil "Wow Audiovisual".

Foto de Festes FONT DEL RIU - pagina oficial.
Foto de Comissió De Festes Font del Riu.

Diumenge, dia 3: A les 11,30 hores es faran jocs d’aigua i activitats per a tot el poble al carrer Lepanto. A les 14 hores serà el dinar popular. La paella al carrer Calvari, amenitzada per música, posarà punt i final a les festes del barri 2016.

FONT: Cartell anunciador del rock d’aquesta nit.

0 comentarios