Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL XABIER IGNACIO CARDONA, DE MARE GATERA, 8é VETERÀ AL VII KM. VERTICAL DE FUENTE DE (ASTÚRIES); SUBCAMPIONAT D'ESPANYA, CLUB ATLETISME LLEBEIG

EL XABIER IGNACIO CARDONA, DE MARE GATERA, 8é VETERÀ AL VII KM. VERTICAL DE FUENTE DE (ASTÚRIES); SUBCAMPIONAT D'ESPANYA, CLUB ATLETISME LLEBEIG

Ho publica hui la premsa, concretament LAS PROVINCIAS. De nou, un altre "rècord" per al xabier, de mare gatera, IGNACIO CARDONA TORRES. Integrant de la selecció valenciana pr al Campionat d’Espanya del kilòmetre vertical, a Fuente De (Cantabria) va quedar 8é dels veterans al kilòmetre vertical disputat dies enrere, marcant un temps de 38 minuts, 47 segons i 94 décimes.

Titula el diari: "Ignacio Cardona, octavo en Veteranos en el VII Kilómetro Vertical de Fuente Dé" i al subtítol: "El atleta de Xàbia fue el segundo componente de la selección valenciana en completar la prueba disputada en tierras cántabras". Per a l’enllaç al diari, PUNXEU ACÍ.

CLUB ATLETISME LLEBEIG, SUBCAMPIÓ D’ESPANYA DE MUNTANYA PER EQUIPS

A més de Cardona al grup està Antonio Soler Llidó, de pare gater

    Foto de Vicent Colomer.
    Foto de Vicent Colomer.

Per altra part, el passat dia el Club Atletisme Llebeig es va proclamar subcampió d’Espanya de muntanya per equips a Múrcia. Ho van fer a més de Ignasi Cardona, del que ja he parlat, Antonio Soler Llidó, de pare gater, i dos membres més del club: Moha Rida Younes i Nizar Lakhlifi.

 Tots quatre van disputar el campionat d’Espanya de Carrera per Muntanya, amb el club d'atletisme Llebeig de Xàbia.  Aquests atletes "mig gaters" van fer la prova de 12,4 kilòmetres, molt exigents per el paisatge natural de la Serra d'Espuña. La puntuació d’aquest campionat consistia en la suma dels temps dels tres atletes de l'equip, i els dos atletes esmentats, amb l’ajuda de Moha Rida del mateix club Llebeig, varen aconseguir el segon millor temps nacional, i per tant van quedar subcampions. 

 FONTS: Foto portada, Ignasi a la prova d’Astúries arribant a meta (Laurence Rastell, facebook). / Fotos interiors: Vicent Colomer, Xàbia (facebook). Pòdium i amb la bandera (al centre els dos mig gaters Antonio i Ignasi).

0 comentarios