Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

JAIRO SOLER SALVÁ, MILLOR GATER A LA CURSA DE JESÚS POBRE; DEL C.A. GATA, JOAN JAUME TORRES OLIVER

JAIRO SOLER SALVÁ, MILLOR GATER A LA CURSA DE JESÚS POBRE; DEL C.A. GATA, JOAN JAUME TORRES OLIVER

El corredor del C.A. La Faixa, JAIRO SOLER SALVÁ va ser el millor gater classificat a la XIX Cursa Popular de Jesús Pobre, ja que va entrar al lloc 19 amb un temps de 34 minuts i 53 segons.

Per categories, els gaters que van pujar al pòdium van ser: MOLLY WOODS, primera juvenil i 480 de la general; CHRISTINA MALLET, tercera veterana A i 210 a la general; ANTO VALERO SIGNES tercera veterana B i 396 de la general; TERESA GREGORI MUÑOZ, tercera veterana D i 436 de la generalVICENTE LLOPIS CHELI va ser tercer veterà D i 45 de la general.

Com sempre, ací teniu els deu millors del Club Atletisme de Gata a la carrera de Jesús Pobre:

JOAN JAUME TORRES OLIVER (58), JOSÉ CASELLES PEDRO (153), FRANCISCO PEDRO MESTRE (199), FRANCESC FERRER MULET (203), JUAN VICENTE SOLER TORRES (223), JOSÉ FRANCISCO PEDRÓS MONFORT (230), JOSÉ FRANCISCO MONCHO SOLER (280), ANTO VALERO SIGNES (396) i primera dona del club; JUAN VICENTE NAVALMORAL PEDRO (410) i MARÍA MULET MESTRE (421).

A la fotografia de ISMAEL FERRERAS, quatre gaters a la carrera de Jesús Pobre: dos Vicente Llopis, fill i pare; Joan Jaume, millor del C.A. Gata, i Pepe Caselles.

FONT: www.somesport.org.

0 comentarios