Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

BLOG DELS JÚNIORS M.D. MARINA ALTA: ENTREVISTA D’ABRIL AL CONSILIARI DEL CENTRE DE GATA, DON FRANCISCO MURILLO ROLDÁN

BLOG DELS JÚNIORS M.D. MARINA ALTA: ENTREVISTA D’ABRIL AL CONSILIARI DEL CENTRE DE GATA, DON FRANCISCO MURILLO ROLDÁN

(SI VOLEU LLEGIR TOTA L’ENTREVISTA, PODEU PUNXAR ACÍ)

Cada mes, un dels consiliaris dels centre Júniors de la Marina Alta és entrevistat i pujat al blog de http://juniorsmdlamarina.es. Aquest mes d’abril li ha tocat l’entrevista al rector de Gata Don Francisco Murillo Roldán.

Se li pregunta a Don Francisco com va sentir la crida de Déu per a ser sacerdot, si ho va tindre clar des del principi, si va formar part del Júnior de més jove, que li va fer voler recuperar el Centre Júniors de Gata, quines coses positives té el Moviment i que coses podrien millorar-se o potenciar-se a nivel general al Moviment. Com veu la nova reincorporació a Gata, la percepció que té al respecte del comportament dels xiquets al Moviment, amb relació a la parròquia, l’Església, el temple i la relació amb Jesús.

Finalment, se li pregunta com va viure el moment com a sacerdot i amic dels xiquets del centre, de la imposició de panyoletes i crismons al centre de Gata.

A la fotografia, el consiliari de Gata fent un"selfie" amb els xiquets, xiquetes i educadors/educadores el dia Júnior comarcal a Dénia, a les escales de davant l’Ajuntament denier.

FONT: blog Júniors Marina Alta.

0 comentarios