Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

MIRADES URBANES, DISSABTE 23 A GATA: BODA RELIGIOSA, BODA CIVIL...I LA FESTA DE SEBASTIÀ

MIRADES URBANES, DISSABTE 23 A GATA: BODA RELIGIOSA, BODA CIVIL...I LA FESTA DE SEBASTIÀ

Tres aconteixements socials van marcar la jornada del dissabte dia 23 a Gata, data en la qual també es commemorava el Dia del Llibre.

No tots els dies es casen dos músics de la nostra banda Unió Musical. La boda religiosa va ser la de LÍDIA SERÉ LEYDA i FELIPE FUERTES GUARDIOLA. Tot un aconteixement amb la música i els ja casats com a eix central. Ah!! i els Bradmis tancaven la seua trajectòria musical al convit.

A la Venta la Xata una altra boda, aquesta civil. Es casaven un gater i una deniera. ÁNGEL SALVÁ i SONIA MORENO. La novetat: va ser la primera boda civil en la que cantava el Cor Serrillàs de Gata, segons em comentava Navalmoral, que em passava la foto.

Finalment, una festa de solteria, de "No boda" com deien els amics, traspassada la quarantena d’anys. Amigues i amics van retornar als anys 20 amb vestits i apariència d’època. La festa de solteria li la feien i ell la feia, SEBASTIÀ MONSERRAT SIGNES. Diversió i remember.

FONTS: amics dels casats Lídia i Felipe; casament de Ángel i Sonia (foto cor serrillàs facilitada per Vanessa Navalmoral Grimalt); amics de Sebastià (facebook).

0 comentarios