JAIRO SOLER SALVÁ, MILLOR GATER A LA X VOLTA A PEU DE EL VERGER

JOAN JAUME TORRES OLIVER torna a ser el millor del Club Atletisme Gata

El corredor gater JAIRO SOLER SALVÁ (C.M. La Faixa) va ser el millor gater en entrar a meta de la X Volta a Peu de El Verger, celebrada ahir dissabte dia 9. Jairo va fer un temps de 36 minuts i 21 segons en una prova que va guanyar el xabier José Manuel García Barragán.

FRANCISCO PEDRO PEDRÓS (Grup Espeleològic Gatense) va ser el segon millor gater entrant al lloc 46 i fent un temps de 38 minuts i 2 segons.

Per categories, van fer pòdium els següents gaters i gateres: CHRISTINA MALLET, 194 a la general (veterana A). TERESA GREGORI MUÑOZ, 465 (Club Atletisme Gata). VICENTE LLOPIS CHELI, 32 a la general (veterà D).

Finalment, a la classificació per clubs, els 10 primers classificats del CLUB ATLETISME GATA van ser:

JOAN JAUME TORRES OLIVER (94), JOSÉ CASELLES PEDRO (187), JOSÉ FRANCISCO MONCHO SOLER (226), FRANCISCO PEDRO MESTRE (227), JUAN VICENTE SOLER TORRES (353), JOSÉ FRANCISCO PEDRÓS MONFORT (363), HORIA ALEXANDRESCU (371), JUAN VICENTE NAVALMORAL PEDRO (394), JUAN ANTONIO MARTÍ PEDRÓS (429) i la millor dona del club, ANTO VALERO SIGNES (459).

FONT: somesport.