GATA: PEDRO MARTÍNEZ GUANYA LA XI MARATÓ PER MUNTANYA MARINA ALTA

(PODEU MIRAR L’ÀLBUM DEL PUNT DE META I ARRIBADA DE CORREDORS, PUNXANT ACÍ)

Participen 203 persones, entre la Marató (92), la Mitja Marató (92) i senderistes (18)

David Miró guanya la Mitja Marató

Pedro Martínez González va guanyar, amb un temps de 4:41 h, la XI Marató per Muntanya Marina Alta celebrada diumenge 3 d’abril a Gata que va estar organitzada pel Espeleològic Gata amb la col·laboració de la regidoria d’Esports.

El segon i tercer lloc van ser per a Pablo Ramírez Mulet (4:47h) i Rafael Abbott (4:52h).

En la classificació de fèmines el millor temps va ser per a Encarna Cardona (6:32h) seguida per Ana Guevara (7:21h) i Ana Belen Jerez (8:06h).

92 corredors van eixir de la plaça Nova de Gata a les 8h per realitzar el recorregut de 42 km i un desnivell de 2411 mts. 85 participants van poder completar-lo abans de les 10 hores de temps màxim.

A més, en esta edició es va realitzar la II Cursa Tres Tossals que, amb una distància de 22 km i un desnivell de 1133mts , recorria el Serrillars, Tossal del Moro i Tossal de Llicinta.

David Miró es va adjudicar aquesta prova amb un temps de 2:02 h, seguit per Llorens Monserrat (2:07) i Julio Almazan (2:13h). Pel que fa a les dones, Eva Maria Ortuño (2:42h) va ser la primera en entrar a meta seguida per la corredora local Anto Valero Signes (2:52h) i per Raquel Ronda (3:00h).

Foto de Miguel Vives Signes.

93 corredors i 18 senderistes van participar en la II Cursa els tres tossals a què es va donar eixida a les 9 hores i en la qual disposaven d’un temps màxim de 5 hores per a realitzar-la.

PODEU SEGUIR MIRANT ÀLBUMS. Pujats al facebook per Teresa Arabí el de la Mitja Marató 2016. PUNXEU. També pujat per Tere l’àlbum de la Marató 2016. PUNXEU.

FONTS: Text, Ajuntament de Gata. Àlbums, Teresa Arabí i Cronista de Gata.