CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL VETERÀ VICENTE LLOPIS CHELI, 20é A LA I VOLTA A PEU A DÉNIA

El veterà atleta denier, afincat a Gata, VICENTE LLOPIS CHELI del Club Atletisme Cametes Spat va quedar en el lloc 20 de la general a la I Volta a Peu a Dénia, celebrada el passat dissabte dia 2. Vicent va fer un temps de 36 minuts i 2 segons. El millor  del CLUB ATLETISME GATA, vuité de la seua categoria, va ser JOAN JAUME TORRES OLIVER, amb un temps de 37 minuts i 23 segons.

Per categories, gaters i gateres van fer pòdium. Primera juvenil va ser MOLLY WOODS. Veteranes D va fer tercera TERESA GREGORI MUÑOZ, del C.A. Gata. De Veterans D masculí el corredor ja dit Vicent Llopis Cheli.