ELS GATERS FRANCISCO PEDRO PEDRÓS I FERNANDO ARABÍ ARABÍ, LLOCS 12 I 13 DE LA PERIMETRAL DE BENISSA (Ultra de 84 kilòmetres)

Un altre gater, JUAN MANUEL CASTILLO CERVERA, fa el 16 i JOSÉ MANUEL SIGNES CASELLES el 18, de la modalitat marató de 42 kilòmetres

Són unes màquines!, Van com a motos! es podria dir popularment. Fer 84 kilòmetres corrent o 42 kilòmetres és impressionan

Molts gaters van participar ahir dissabte a les dues modalitats de la PERIMETRAL DE BENISSA. A la modalitat Ultra (84 kilòmetres), en la que van participar 76 corredors i va repetir triomf el crevillentí Sebastián Sánchez Sáez, ho van fer FRANCISCO PEDRO PEDRÓS i FERNANDO ARABÍ ARABÍ (del Grup Espeleològic Gatense, els dos) que van quedar amb molt bon lloc, el 12 i 13, marcant un temps similar de 13 hores, 11 minuts i 35 segons. El corredor JUAN MANUEL CASTILLO CERVERA (del C.M.A LA FAIXA) va quedar 16 a la prova més curta de 42 kilòmetres. Castillo va fer un temps de 4 hores, 49 minuts i 53 segons.

A la categoria més curta, la Marató de 42 kilòmetres que va guanyar Juan Carlos Sánchez Cebrián i en la que van participar 171, també van correr altres atletes gaters, a més de Castillo. JOSÉ MANUEL SIGNES CASELLES (CM UMMA) va fer 18 i inclús sabem que ha participat hui diumenge, al dia següent, a la 19 Volta Popular a Gata de 10 kilòmetres; FRANCISCO ARGUDO PERIS (GEG), el 19; PEP SIGNES FORNÉS, el 26 iMATIES SALVÁ SIGNES (GEG), el 78.

A la fotografia, els dos gaters de la Ultra de la Perimetral al Penyagolosa Trails de setembre de 2015. A l'esquerra Fernando (Curro) Arabí Arabí. A la dreta, Francisco Pedro Pedrós.

FONTS: observon.blogspot.com. Foto: CSP Diputació de Castelló.