EL GORGOS JUVENIL CAU A CASA FRONT EL TEULADA-MORAIRA (2-3)

No va poder ser...es jugaven el tercer i quart lloc del grup. Al camp municipal de les Costeres el GORGOS JUVENIL va perdre per 2 a 3. Després de estar nivellat el partit, dos gols del visitant i veí Teulada-Moraira van deixar mal al Gorgos, que va acurtar distàncies per mig de Sergi, va ampliar el visitant la seua renda amb l'1 a 3 i torna a acurtar distàncies a dos minuts del final el mateix Sergi.

Ara, és quart per baix del Ciudad de Benidorm B (62 punts), Gandía A (53) i Teulada (51). El Gorgos juvenil en té 48.

Altra cara va tindre el partit del GORGOS INFANTIL: 2-0 va guanyar al Pedreguer A, gols de Raúl i Mario. Amb aquest partit, el Gorgos és 10é.

Pel que fa als cadets, també mala sort. Van perdre per 0 a 1 contra el Pedreguer A. El GORGOS CADET és sisé.

Finalment, el primer equip també va perdre el seu partit a casa front el segon classificat: GORGOS, 3- Rácing de San Gabriel A, 5. Els gols del Gorgos els van marcar José, David Molines i Darío. A la classificació està el 8é amb 30 punts.

A la fotografia, un moment del partit dels juvenils, quan encara no s'havia marcat cap gol.

FONT: FFCV.