LES ATLETES DE GATA, SEGONES EN EL CIRCUIT A PEU (nova modalitat de les curses de la Marina Alta)

El millor gater va ser Jairo Soler Salvá

El millor del Club Atletisme Gata va ser José Caselles Pedro

Per primera vegada en els XX anys de Circuit a Peu a la Marina Alta, hi ha una nova modalitat que s’estrena a les portes del mes de la dona, és la classificació femenina per clubs. El CLUB ATLETISME GATA amb una prova disputada és el segon classificat darrere del C.A. Dianium. Puntuaran les 8 millors curses i en cada carrera puntuaran les cinc millors dones de cada club. El club gater té un total ara de 6.809 punts. Anto Valero Signes i Esther Sepúlveda Búrdalo van ser les dues primeres en entrar a meta a la cursa de Xàbia.

A l’absoluta, Christina Mallwet (C.A.Dianium) és la sisena; Molly Wood (C.A. Benissa-Renault Ginestar) és la 20 i Anto Valero (C.A.Gata) és la 22.

Pel que fa als gaters de la classificació general, el millor va ser Jairo Soler Salvá (C.M. La Faixa) que va ser el 23é. Vicente Llopis Cheli (C.A. Cametes Spat) va ser el 39é. Juanan Mas Leyda (C.A. Cametes Spat) va ser el 48é. Els tres millors del C.A.Gata van ser: José Caselles Pedro, Francisco Pedro Mestre i José Francisco Pedrós Monfort.

FONT: Som esport. Composició de fotos de Caly Gat, les millors dones del club gater.