EL GORGOS GOLEJA AL XIXONA (5-0). Perd el juvenil. Empata el cadet i perd l'infantil

Quasi tots els partits es disputen hui per ser Carnestoltes aquesta nit. El primer equip del GORGOS C.F. també ha jugat dissabte, a casa i front el Xixona. Resultat molt bo per als gaters, 5-2. Al minut 13 marcava el bigolejador de la vesprada, David Molines, que repetia a un minut del final. Adrián Campos feia el 2 a 0. Acurtava distàncies el Xixona fent el 2 a 1. Jhon i Habilmabic marcaven per al Gorgos que arribava al 4 a 1. Després venia el 4 a 2 i Molines rematava amb el 5 a 2 definitiu.

Mal resultat per al GORGOS JUVENIL a Xàbia. Va perdre 2 a 1. Al descans ho feia per dos a zero i Sergi va acurtar distàncies al minut 58. Cada vegada s'obrin més punts del primer, Ciudad de Benidorm B i el Gorgos. Aquell té 50 punts i el Gorgos 42. Amb 41 punts estan el Gandia A i el Teulada Moraira A.

El cadet no ha tingut tanta sort i després del 2 a 0 amb gols de Hamza i Luis Felipe empatava el rival. Per la seua part l’infantil era golejat a casa per 0 a 4.

Ara està jugant-se encara a Xàbia el partit del Gorgos juvenil.

FONT: FFCV.