Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PARRÒQUIA CELEBRA EL DIA DE LA COCA: se superen els 3.000 euros de recaptació

LA PARRÒQUIA CELEBRA EL DIA DE LA COCA: se superen els 3.000 euros de recaptació

Com mana la tradició, des de que es fa a la parròquia i per estes dates, el DIA DE LA COCA que s'ha celebrat hui dissabte 12 de desembre, cap al tardet s'han revoltat les campanes de la torre de Sant Miquel Arcàngel de l'església de Gata. S'anunciava que es superaven els 3.000 euros (el mig milló de pessetes d'abans). Una vegada més, els gaters mostraven la seua generositat. Des de la parròquia, el senyor rector posava pel facebook:

"Gracias a todos. Hemos recaudado 3.118 €. Sin vuestra ayuda y generosidad hubiese sido imposible. Que Dios os bendiga."

Com ja es tradicional, no han faltat tota classe de coques, salades i dolces, a més de dolços que tant bé venen per estos nadals, xurros i tota classe de viandes.

La parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Gata ha tornat a celebrar, apropant-se el Nadal, una vegada més, el tradicional DIA DE LA COCA. Tots el que han volgut adquirir-ne ho han fet i de molts tipus, dolces, salades, bunyols, tortades, de tots els gusts. Ha sigut una manera gastronòmica de col·laborar amb la parròquia. Això si, molta gent implicada. A algunes cases de camp s'ha viscut la condimentació a tot ritme. A les barraques (la de la Plaça de l'Església i la de la Plaça d'Espanya) i portant-ne cap a les mateixes, totes i tots els voluntaris per a servir el gènere.

A més d'això, el tradicional fer les coques de Gata, s'ha posat de manifest una vegada més i ja en són moltes, des de que s'inventara aquest sistema, que té sempre la seua recompensa amb el volteig de les campanes superades les xifres esperades.

Foto de Parroquia Gata De Gorgos.

FONT: informació i fotos Parròquia de Gata.

0 comentarios