Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, XERRADA CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA. Ple a la biblioteca

GATA, XERRADA CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA. Ple a la biblioteca

La biblioteca de Gata es va omplir, no sols de dones sinó també d’hòmens, per a escoltar les veus sempre experimentades de Pepa Guardiola i Júlia González, de la Xarxa de Dones de la Marina Alta. La xerrada, que tenia per tema la lluita contra la violència masclista, va estar moderada i conduïda per Pepa Signes, regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Gata de Gorgos.

Pepa Guardiola va recordar que el govern gater municipal està liderat per dones. A l’alcaldessa Magda Mengual, cal sumar entre els altres sis regidors del govern a quatre dones més: Àngels Soler, Tere Arabí, Pepa Signes i María Elena Rodríguez. Sols són hòmens tres membres del govern: Jaume Monfort, Noel Gadea i Vicent Font.

També ahir recordava al blog i torne a dir-ho, la publicació del diari digital Marina Plaza en el qual destacava a Gata de Gorgos com l’únic poble dels 33 de la Marina Alta que té majoria (set per sis) de dones a la corporació.

L'acte d'ahir vesprada constituïa la cloenda de la setmana contra la violència masclista. Dimecres 25 se celebrava el Dia Internacional. Però cal que tot l'any siguen 25 de novembre i no es quede en paraules, marxes i manifestacions sinó en fets canviants. Cal reivindicar hui en dia al segle XXI més que mai la IGUALTAT i el respecte tant per a hòmens com per a dones.

FONT: Foto, Biblioteca de Gata.

0 comentarios