Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FESTES A SANTA CECÍLIA 2015. BANDA DE GATA: Hui, arreplegada dels nous músics i aurora

FESTES A SANTA CECÍLIA 2015. BANDA DE GATA: Hui, arreplegada dels nous músics i aurora

L'acte més emotiu d'un jove músic s'ha produit hui a deu cases de Gata. Dins del programa de Santa Cecília 2015 de la banda Unió Musical de Gata de Gorgos, aquesta vesprada s'ha fet la recollida dels deu nous músics, moments que han omplit de goig a familiars i amistats. La banda, amb la seua directiva al front, i amb coets i traques per a celebrar-ho, ha anat passant per totes les cases.

María Arabí Mulet, Eva Yáñez Signes, Vicent Pedrós Oliver, Alba Blasco Mulet, Elías Sánchez Esteve, Anna Giner Mulet, Aarón Signes Oliver, Neus Signes Pedro, Mar García Berenguer i Alba Andrés Rodríguez, s'han vist hui tocats per la vareta màgica de la música. Ells entren a formar part de la més que centenària banda de Gata, en el seu 145 aniversari.

La vesprada ha tingut pel mig uns moments de recolliment, acompanyant a autoritats i veïns davant de l'ajuntament, per tal de recordar les víctimes de París d'ahir per la nit.

La jornada de hui encara no ha acabat i s'allargarà fins altes hores de la matinada. A les 3 del matí se celebrarà l'acte amb més tradició de les festes dels músics a Gata, el CANT DE L'AURORA. Els músics aniran davant les cases dels nous músics a cantar el cant bonic i clàssic.

El pròxim cap de setmana, la banda de GATA celebrarà a Sant Cecília, la seua patrona, amb els actes oficials que tancaran les celebracions.

0 comentarios