EL GORGOS JUVENIL ÉS JA COLÍDER (Ha guanyat 4-3 al tercer classificat). EL GRAN HA PERDUT 1-3, front al líder

"Hat-trick" de Iván i empaten a punts amb el líder que ha perdut

GORGOS, 4; C.F. GANDÍA B, 3. Tres gols ha marcat Iván Caselles (minuts 33, 40 i 65) aquesta vesprada. El quart l´ha fet Ferrán. Quan tenia dos gols el Gorgos, l’el Gandía B ha marcat, però cinc minuts més tard marcava el Gorgos. De nou, l’equip de la Safor marcava el 3-3 i quan pareixia que es quedaria en taules el partit, Ferrán ha marcat el 4 a 3. El partit s'ha jugat al camp municipal de Les Costeres a les 16 hores.

Amb 18 gols, el Gorgos iguala amb el Ciudad de Benidorm B. seguixen els dos sense conéixer la derrota. A la pròxima jornada, el Gorgos jugarà el derbi comarcal amb el F.B. Teulada-Moraira "A", el quart classificat.

Per la seua part, el primer equip del GORGOS C.F., que milita al grup XIII de Segona Regional a caigut a casa front el líder per 1 a 3. El partit s'ha jugat a les 18 hores, després dels juvenils.

A la fotografia (Helena PH) el Gorgos juvenil, el dia de la seua presentació de la temporada actual.