EL GORGOS JUVENIL GOLEJA SENSE CONTEMPLACIONS: 7-1 al Sporting Benidorm A

Ara és ja colíder esperant el partit de hui diumenge del C.F. Ciudad de Benidorm B. El GORGOS JUVENIL va golejar amb 7 gols al Sporting Benidorm A. Marcava el primer gol Ivan. Empatava Daniel i a continuació és desmelenava l’equip de José Ignacio, sobre tot a la segona part. Desfeia l’empat Cándido en pròpia porta en el minut 40.

A la segona meitat marcava Miguel el 3 a 1 (minut 53) i tornava a marcar Ivan (4-1) en el minut 59. Dos minuts més tard Emilio feia el 5 a 1. Hicham sis minuts més tard marcava el 6 a 1 i completava la golejada -segon del seu compte particular- Emilio, que marcava el 7 a 1.

La classificació del Gorgos juvenil és de 15 punts empatat amb el líder este amb un partit menys, com he dit al principi. Dels sis partits jugats, 5 guanyats i un perdut un. 21 gols a favor i 9 en contra.

Derrota del primer equip

Signe contrari el del primer equip del Gorgos C.F. que ahir va caure per golejada a Benidorm per 5 a 2 davant el Benidorm CD B. Estava al lloc nové amb sols 7 punts. De sis partits jugats, ha guanyat 2, ha empatat 1 i ha perdut 3.

* JUVENIL: Finalment, el líder ha marcat la diferència i ha guanyat 1 a 2 al Cullera. Per tant, queda amb 18 punts i el Gorgos amb 15, segon.

FONT: Equip juvenil, foto Helena PH.