GATERS A LA 23 CURSA DEL BAIX MONTGÓ (diumenge dia 4, de Xàbia a Jesús Pobre)

Vicent Llopis Cheli va entrar onzé i Joan Jaume Torres Oliver (C.A. Gata) el 17é

Christina Mallet va ser la segona dona entrant al lloc 66 de la general

El passat diumenge dia 4 es va disputar el 23é Cross Popular Baix Montgó, que any rere any va de Xàbia a Jesús Pobre i que organitzen conjuntament el C.A. Llebeig de Xàbia i el C.A. La Faixa de Jesús Pobre. Un total de 347 corredors van entrar a la prova reina de 13,9 kilòmetres que discorria per baix del Montgó.

Bons resultats per als gaters i molt pòdiums. Així Molly Woods, que corre amb el C.A. Benissa-renault Ginestar va ser primera juvenil. La segona dona en entrar a meta i segona veterana A va ser la també gatera Christina Mallet (C.A. Dianium), al lloc 66 de la general. La onzena sénior va ser Celeste Grimalt Climent (C.M.U.M.M.A). La setena veterana A va ser la corredora del C.A. Gata Esther Sepúlveda Búrdalo i al lloc 10 la també del mateix club gater María José Soler Mahiques.

Joan Jaume Torres Oliver del C.A. Gata va fer 17 i tercer de veterans B. Primer veterà C i onzé a la general va quedar Vicente Llopis Cheli (C.A. Frank Beneyto R.Denia).

Del Club Atletisme Gata els cinc primers van ser els següents:

Joan Jaume Torres Oliver, que ja he dit que va quedar 17 a la general; Pepe Espasa Mulet (43 en la general); Francisco Pedro Mestre (56 gral.); Pepe Pedro Mestre (98 gral.) i Anto Valero Signes, primera dona gatera del club (123 gral.).

Foto de CLUB DE ATLETISMO LLEBEIG DE XABIA.

A la imatge de portada, els corredors del Club Atletisme Gata participants a la 23é cursa Baix Montgó. Dins, un moment de la carrera amb corredors de Gata i la primera dona del club, Anto Valero.

FONT: Club Atletisme Gata / Som esport.