Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...l'empresa Point dels germans Pons García de Gata

LA PREMSA PARLA DE...l'empresa Point dels germans Pons García de Gata

El periódic d’economia, comerç, banca i indústria "Expansión" publicava dilluns dia 7 un reportatge sobre l’empresa "Point" que com tots sabeu pertany als germans Pons García de Gata de Gorgos i que té la fàbrica actualment a Xaló i la tenda a Gata. A la sèrie de "Historias de éxito" trobem l’article que titula: "Muebles de Cinco Estrellas". Al subtítol: "Point nació en 1920 y equipa hoteles de todo el mundo. La fusión de las técnicas tradicionales junto con diseños contemporáneos han sido claves para potenciar su proyección".

En un peu múltiple de les fotografies es diu: "En los teatros y en los barcos". Les fotografies mostren a "Pepe Juan Pons, gerente de Point", baix una fotografia antiga de la "nave", que li dien, de quan son pare Juan Bautista Pons Leyda tenia la fàbrica a Gata i al costat un dels equipaments actuals d’un hotel.

Ací teniu l'enllaç a la notícia en digital: https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.expansion.com%2Fpymes%2F2015%2F09%2F10%2F55f1c6c422601d9a428b45bb.html&h=WAQFXSrBJ.

FONT: fulla del diari Expansión (7-9-2015).

 

0 comentarios