Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA EN FESTES: AHIR, 2 D'AGOST. ÀLBUMS DE LA DESFILADA DE GRUPS A PEU I CARROSSES (també correfocs, ball i bous)

GATA EN FESTES: AHIR, 2 D'AGOST. ÀLBUMS DE LA DESFILADA DE GRUPS A PEU I CARROSSES (també correfocs, ball i bous)

(EL MEU ÀLBUM DE LA DESFILADA, PUNXEU)

(ÀLBUM DEL CORREFOC I DELS BOUS)

(ÀLBUM COMPLET DEL DIUMENGE 2, PER LA COMISSIÓ DE FESTES 2015)

La vesprada d’ahir diumenge 2 d’agost va tindre uns protagonistes especials, tots els participants de la desfilada de grups a peu i carrosses.

Començava a les 8 de la vesprada. Encapçalava la comitiva la colla de dolçaines i tambors de Gata. Seguien moltes quintaes amb camions, cotxes i demés. Venien els grups a peu, alguns originals. Finalment, els tres premis de grups a peu. Guanyaven els xiquets i xiquetes amb mares/pares escolars nascuts el 2011. Representaven els animalets i plantetes de baix la mar.

Pel mig, una batucada. Música que no podia faltar a les carrosses.

Seguien les carrosses, els tres premis. Primer anava la penya "L’Estampà" que obtenia el tercer premi. Després, xiquetes amb un bosc infantil, segon premi. El primer premi tornava a ser per a la penya "La Quadrilla" que mostrava la seua pompositat, espectacularitat i treball, un any més i en van molts. Representava una imatge humanitzada a punt d’alçar el vol.

Després anaven les tres carrosses de les festeretes infantils, dalt de tot les dames i regina. A continuació, les carrosses de les festeres majors. A una carrossa les dues dames, a l’altra la regina. Tancaven la desfilada la Comissió de festes 2015 i la banda Unió Musical de Gata, que de nou es tornaven a disfressar.

* Vos pose també dins d’aquest article, algunes imatges pujades al facebook pels usuaris del blog i alguna meua, sobre el CORREFOC i els BOUS, així com el vídeo de la Comissió de Festes 2015, amb l’impressionant entrada de 15 bous i per la nit, a més de dos bous embolats per les dames.

    Foto de Cronista de Gata.
    Foto de Cronista de Gata.
    Foto de Cronista de Gata.
    Foto de Cronista de Gata.

    Foto de Cronista de Gata.
    Foto de Cronista de Gata.
    Foto de Cronista de Gata.

    FONT: Fotos JMV / SSS / Cronista de Gata.


3 comentarios

Dimoni Emplomat -

No hi ha carrosses perque amb els premis hi ha cassos inexplicables. Com el lamentable cas dels paons...

mamen -

Tens rao anonim, el segon a peu era normalet hi havia de millors....ara el primer de carrosses molt lograt, mereixen primer, segon i tercer. La gent te que fer mes carroses

Anónimo -

Es pot dir q la comisio enguany sa lluit amb tots els premis.
El segon a peu havien de millors i si no ian carroses pues no es dona premit, perque per alquilar no cal premits