Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL CICLISTA GATER SERGIO TORRES JORRO, ACABA 10 A LA PRIMERA ETAPA DE LA VOLTA A SEGOVIA

EL CICLISTA GATER SERGIO TORRES JORRO, ACABA 10 A LA PRIMERA ETAPA DE LA VOLTA A SEGOVIA

El ciclista gater SERGIO TORRES JORRO, que milita a la Peña Ciclista Benicàssim va completar ahir diumenge una primera etapa molt bona i va entrar el 10 de la general de la 53 Volta a Segovia, que organitza el C.D. Unión Ciclista Segoviana. En esta primera etapa es corria entre el poble de Lastrilla i la capital Segovia, de 136 kilòmetres.

Comentava Sergio al seu facebook: "Grandes sensaciones hoy! 10 de la general en la vuelta a Segovia. Lastima estar solo y no entrar en el corte a falta de 3 km. despues de más de 60 km. de fuga, tirando bastante de carro con grandes sensaciones. Mañana más e intentaremos que mejor o igual, veremos como reaccionan las piernas al descanso".

Cal dir que hui dilluns 29 de juny, es disputa la segona i última jornada. Els corredors es reuniran sota l'Aqueducte segovià per a començar l'etapa a les 10.40 hores i completar un recorregut de 124 kms. amb tres ports de tercera categoria (kms. 34,2; 71,7; i 103,5), donant cinc voltes al Circuit de La Pietat. L'arribada, al mateix lloc que la primera etapa, dins la capital segoviana, està prevista sobre les 13.30 hores.

Desitgem molta sorta al ciclista gater Sergio i endavant.

FONT: Foto Juan Bordes, arxiu.

0 comentarios