Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, ELECCIONS 2015: JUGA FARÀ UNA CONSULTA CIUTADANA divendres 12, abans del dia clau

Vols que JuGa facilite la investidura de la cap de llista de Compromís a l’alcaldia de Gata? Aquesta serà la qüestió, que hauran de respondre els votants, un si o un no

Les votacions es podran fer divendres 12 de juny, des de les 10,00 hores fins les 21,00 hores davant de l’Ajuntament

El nou partit eixit de les eleccions del 24 de maig 2015 "Junts per Gata" està organitzant una CONSULTA CIUTADANA per tal de saber si els votants que s’apropen davant l’Ajuntament divendres dia 12 de 10 a 21 hores, donen suport a la investidura de la cap de llista de Compromís a l’alcaldia de Gata.

Serà l’últim acte abans de l’acte final, el del plenari de constitució de l’Ajuntament. 

El penúltim acte el referia ahir al blog, serà aquesta vesprada a les 20,30 hores a l’Hotel Avenida, per part de Compromís per Gata, que informarà, que contarà com està l’Ajuntament per a començar la legislatura, a tots els que allí acudixquen.

Pel que fa a l’explicació de la consulta de JuGa, el grup ho ha explicat en una carta als ciutadans gaters, que transcric:

"Junts per Gata_Consulta Ciutadana.  SI NO DECIDEIXES TU, UNS ALTRES HO FARAN PER TU
Perquè una consulta ciutadana?
En JuGa apostem per la participació ciutadana on siga la gent la que decidisca totes les coses importants que li afecten. El sistema "representatiu" dels partits tradicionals és el responsable, en gran mesura, de la situació de deteriorament de les institucions públiques en la qual ens trobem. Per això apostem per un sistema assembleari i participatiu on siguen les persones, totes les persones, les que prenen les decisions.

Perquè una consulta on participa tot el poble i no només els “votants” de JuGa?
Com hem dit, el sistema de funcionament dels partits tradicionals ha mostrat sobradament la seua ineficàcia. Per aquest motiu en JuGa apostem per una nova forma de fer política. Lluny de votants i simpatitzants, nosaltres fem política de la gent i per a la gent, no només per a les persones que ens votaren en les darreres eleccions. Per aquest motiu la consulta serà oberta a totes les persones del poble, votaren o no votaren a JuGa el passat 24 de maig.

Qui podrà participar en la consulta ciutadana?
Les ciutadanes i els ciutadans majors de 16 anys que acrediten el seu veïnatge a Gata mitjançant original del Document d’Identitat, Passaport o Volant/document d’empadronament (aquest últim amb una antigüitat inferior a un any). El document s’haurà de presentar en el moment de la votació física i deurà figurar-hi necessàriament un domicili de la població.

Quan i on serà la votació?
El proper divendres 12 de juny des de les 10,00 h fins les 21,00 h davant de l’Ajuntament.

Quina serà la pregunta de la consulta?
A continuació apareix una papereta tal com la trobarem el divendres quan anem a votar (si ho prefereixes també pots tallar per la línia i aprofitar-la per a dur-la de casa). Com pots observar la finalitat de la pregunta serà decidir el sentit de vot dels dos regidors de JuGa en el plenari d’investidura de la futura Alcaldessa del
poble. Al votar SI s’està apostant per investir Alcaldessa a la cap de llista de Compromís com a força progressista més votada. Al votar NO s’aposta per deixar, segons marca la llei, que siga Alcaldessa la cap de llista del Partit Popular com a candidatura més votada en les darreres eleccions.

Vols que JuGa facilite la investidura de la cap de llista de Compromís a l’alcaldia de Gata?
¿Quieres que JuGa facilite la investidura de la cabeza de lista de Compromís a la alcaldía de Gata?
SI NO"

FONT: Grup municipal Junts per Gata.

2 comentarios

JUGANER -

Jo us vaig votar a vosaltres, sabent que no anaveu a manar...ara a VOSALTRES, ni psoes no compromisos ni peperos. Jo volia que foreu la meua veu a l'Ajuntament...si pacteu en algú molt mal, no es just. Cadascú és cadascú....si pacteu perdre vots a les properes, el meu el primer.

Un votant de JuGa -

Xics, açò és de no creure. A les properes us votarà la vostra tia...i encara no hi sé.