GATERS A LA CARRERA PERIMETRAL DE BENISSA

El recorregut va passar per dins del nostre terme

El millor gater classificat va ser Jochen Fähle del Grup Espeleològic Gatense, que va ser onzé

El corredor del GEG JOCHEN FÄHNLE va ser el primer gater en passar per meta, arribant l'onzé de la Marató i Cursa de Mitja Muntanya "La Perimetral a Benissa", que es va disputar ahir i que organitzava el Club de Muntanya Margalló del poble veí. Jochen va fer un temps de 8 hores, 21 minuts i 23 segons. La carrera començava a les 6 del matí i era de 65 kilòmetres amb eixida de la Plaça Rei Jaume I de Benissa i meta a la Placeta de l'Església Vella.

El segon gater en entrar a meta, invertint un temps de 9 hores, 16 minuts i 55 segons va ser JOSÉ MANUEL SIGNES CASELLES, de la UMMA, que va entrar al lloc 26. Al lloc 68 entrava FRANCISCO PEDRO PEDRÓS del GEG. El següent en entrar també va ser gater, FERNANDO ARABÍ ARABÍ i del mateix equip el GEG. Al 93 va entrar JUANMA CASTILLO CERVERA, del CMA La Faixa.

FONT: Resultats: chip.es. / Cartell: C.M. Margalló.