GATERS A LA XVII CURSA POPULAR D’ONDARA

Dissabte dia 6 de juny, a Benissa, es tanca el Circuit a Peu Marina Alta 2015

El millor gater classificat a la cursa d’Ondara, entre els cent primers, que es va celebrar dissabte dia 23 va ser SERGI SOLER GINESTAR al lloc 10. VICENT MAS LEYDA va entrar el 19 i el seu germà JUANAN MAS LEYDA el 27. ANTONIO FORNÉS PEDRÓS va quedar 40. Al lloc 62 va entrar VICENTE LLOPIS CHELI.

Per categories, dos gateres van fer pòdium a la juvenil femenina: MOLLY WOODS va ser primera (632 a la general) i ANNA TORRES SIMÓ va fer tercera. CHRISTINA MALLETT va fer tercera en veteranes A.

Per primera vegada en el Circuit Marina Alta a la categoria de Veterans D, van pujar al pòdium tres gaters: VICENTE LLOPIS CHELI, JAUME MONFORT CASELLES i FRANCESC FERRER MULET.

En categories inferiors, MAR SALVÁ SEPÚLVEDA va ser segona infantil.

Finalment, els cinc millors classificats del Club Atletisme Gata van ser: FRANCESC FERRER MULET (158 a la general); JOSÉ FRANCISCO PEDRÓS MONFORT (217); VICENT MULET DIEGO (222); FRANCISCO PEDRO MESTRE (263) i JUAN ANTONIO MARTÍ PEDRÓS (460).

El dissabte dia 6 de juny serà la cloenda del Circuit a Peu Marina Alta amb la prova de Benissa. Serà la XVIII CURSA VILA DE BENISSA, 10ª i última prova puntuable del Circuit a Peu Marina Alta 2015. Eixida i meta al carrer Padre Andres Ivars. L’hora per als xiquets/xiquetes serà a les 17 hores i la carrera gran a les 19 hores. Organitza:Ajuntament de Benissa i Club Atletisme Benissa.

A la imatge facilitada per Christina Mallett vegeu als tres gaters al pòdium de veterans D: Vicente Llopis Cheli, Jaume Monfort Caselles i Francesc Ferrer Mulet.

FONT: somesport.