20150524114622-ppvotacions1.jpg

La gent de Gata de Gorgos té dos cites hui. Una, molt important, que ja s’està fent des de les 9 del matí -les votacions a regidors i a corts valencianes- i altra a nivell parroquial, comulguen vint xiquets/etes al primer torns de Primeres Comunions.

Hui és un dia d’eixir pel carrer. Veure a la gent anar a exercir el vot i veure’ls cap al centre, primer a la Plaça Nova i després a la remodelada Plaça de l’Església i dins del temple, és tot una festa i tots bens mudats a les dues coses.

La gran novetat està en el canvi de taules de votació. Les quatre taules del sector B, que abans estaven ubicades al Pavelló B del grup Escolar han passat per a facilitar als votants l’accés sense escales, a la planta baixa del Centre Polivalent.

Quan s’han començat les votacions havia, fins i tot en alguna taula, cues per a exercir el vot; després de l’eixida de la primera missa s’han tornat a fer cues.

(Aniré informant al llarg del dia, primer de percemtatge de vot i després de les 21 a les 23 hores, de segur, dels resultats. Interessa més als gaters, clar està, els resultats municipals).

A la composició, diverses taules i els gaters votant.