Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.758, la del passat dia 8/2/2015-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.758, la del passat dia 8/2/2015-

(PODEU FER MÉS GRAN LA FOTOGRAFIA, PUNXANT ACÍ)

Poc a poc, vaig acurtant en el temps, però encara vos pose fotografies corresponents al mes de febrer. La present fotografia es va fer l'any 1957 amb motiu de la construcció entre eixe any i 1958, del Grup Escolar "Santíssim Crist". Recentment, Paco Moncho la va posar al seu facebook. Ell comentava: "Continuem amb les fotos de Vicente "El Paresant", a l'any 1957, en el Grup Escolar, abans de construir-se. Este bancal d'oliveres estava on ara es el segón Grup Escolar, es a dir, on estàn les escoles i el gimnàs. La caseta que es veu al fons a l'esquerra, crec que es la del mestre I ex-alcalde PEPE DIEGO MULET".

La foto estava facilitada per la viuda de Vicente Mulet, Anita Mulet Marcos.

 Pepa Signes Monfort comentava al respecte: "Les oliveres, una part eren de mom pare que en aquell temps les van expropiar". Pepa Signes Soler comentava: "La caseta que té tres finestres és de Caselles, el que està treballant a la gasolinera, crec jo".

Efectivament, així ho crec jo també. La part de dalt del camp de futbol tenia eixe bancal d'oliveres a la partida Alcolaes. A la part dreta superior podeu veure un conjunt de cases baixes, que eren part del Raval.

FONT: Foto pujada al facebook per Paco Moncho, propietat de Anita Mulet Marcos.



0 comentarios