GATERS A LA PROVA DE PEGO: 6ena del Circuit a Peu Marina Alta 2015

El millor gater VICENT MÁS LEYDA, al lloc 28; el millor del club gater FRANCISCO PEDRO MESTRE

El guanyador de la Marató del matí de Gata, PABLO RAMÍREZ MULET, va participar a Pego, fent el lloc 29.

Com cada setmana que hi ha carrera a la comarca, vos pose els resultats més importants dels gaters a eixes proves. Dissabte dia 2 de maig es va celebrar la 33 Volta a Peu de PEGO, la 6ena prova del Circuita a Peu Marina Alta 2015.

De mare gatera i ell xabier, IGNACIO CARDONA TORRES va quedar cinqué amb 35 minuts i 8 segons. Al lloc 28 va arribar VICENT MAS LEYDA.

Impressionant i a destacar va ser la jornada del guanyador de la X Marató de Muntanya Marina Alta, PABLO RAMÍREZ MULET de Pedreguer. Amb 3 hores i 51 minuts la va fer i se’n va anar per la vesprada a Pego i va quedar al lloc 29...una màquina.

Seguint amb els gaters, ANTONIO FORNÉS PEDRÓS va quedar el 38. El lloc 43 el va ocupar JUANAN MAS LEYDA.

Com sempre, tornem a veure als pòdiums de les categories a gaters i gateres. La segona millor juvenil va tornar a ser MOLLY WOODS. Millor classificada va estar CHRISTINA MALLET que va ser la millor veterana A (232 a la general). El ja mecionat IGNACIO CARDONA TORRES va ser el millor veterà A.

VICENTE LLOPIS CHELI va ser primer veterà D i el gater JAUME MONFORT CASELLES va ser el tercer millor veterà D.

Per clubs, els cinc primers del Club d’Atletisme Gata, van ser FRANCISCO PEDRO MESTRE (170), JOSÉ FRANCISCO PEDRÓS MONFORT (227), FRANCESC FERRER MULET (231), JOSÉ ESPASA MULET (264) i ANTONIO VICENTE MENGUAL ARABÍ (417).

Finalment, recordar que aquest dissabte dia 9, la prova se celebrarà a Jesús Pobre. Serà la 7a cursa del Circuit a Peu Marina Alta. El Club d’Atletisme La Faixa de Jesús Pobre l’organitzarà, amb la col·laboració de l’ajuntament i Policia Local de Dénia. A partir de les 17 hores, seran les curses dels menuts i a les 19 hores la prova reina. Segueixen les inscripcions obertes.

FONT: somesport / cartell de la prova.