Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

XERRADES, PRESENTACIONS, COMERÇ LOCAL...actes pròxims a Gata

XERRADES, PRESENTACIONS, COMERÇ LOCAL...actes pròxims a Gata

Vos pose un xicotet calendari dels actes que es faran de hui dimecres fins diumenge a Gata o a distints pobles on assistiran els gaters.

Hui dimecres 15, a les 20 hores, com ja vaig informar ahir, faré una xerrada sobre el tren a la mateixa estació. Serà a les 20 hores i serà amb motiu de la cloenda de l’exposició de l’exposició del primer centenari del trenet de la Marina. L’he titulada: "Impacte social del trenet al poble de Gata".

Demà dijous 16 el torn és per als comerciants i polítics locals. De manera informal es farà una xerrada-sopar organitzada per l’associació "Comerç Local" a les 21 hores al CSI. Estan convidats els candidats a l’alcaldia en les pròximes eleccions per als quatre partits que concorriran a les municipals. Els comerciants els han preparat prèviament una bateria de qüestions. És la segona legislatura que es fa. Serà molt interessants: comerciants i polítics parlant del comerç local.

Divendres 17 doble sessió d’actes. Per una part, a les 20 hores -al Centre Polivalent- els membres de la UMMA (Unim les Muntanyes de la Marina Alta) faran una xerrada dels pròxims projectes. Organitza: UMMA i Regidoria d’Esports.

Per altra, al Centre Social Integrat, a les 20,30 hores, Presentació de la candidatura a les pròximes eleccions municipals, de la llista de Compromís per Gata, que encapçala l’actual regidora de la formació Magda Mengual. Després, actuaran dos grups gaters "Arrapa" i "Tremp".

Entre dissabte 18 i diumenge 19, els gaters tenen una cita a Xalònia 2015, al veí poble de Xaló. Allí es faran les Trobades en Valencià d’enguany a la Marina Alta. Hi ha moltes activitats, actuacions i molta festa.

Diumenge 19 es tanquen els actes del calendari que vos pose amb l’assistencia del Cor Parroquial al Festival de la Cançó Vocacional de Moncada (València). Les xiquetes i xiquets cantors de la parròquia de Sant Miquel Arcàngel, amb la seua directora Noelia Martínez Pons, interpretaran la cançó "Sígueme". Un autobús amb pares/mares i xiques/xiquetes es farà present allà.

A la imatge, el cartell de la xerrada-sopar per a comerciants i polítics locals.

0 comentarios