Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL BLOG, A QUATRE DIES DEL SEU CINQUÉ ANIVERSARI (2010-2015)

EL BLOG, A QUATRE DIES DEL SEU CINQUÉ ANIVERSARI (2010-2015)

Aquell dia de 2010 era el segon diumenge de Pasqua, dia abans de Sant Vicent

El temps passa, corre, vola, i nosaltres ens tornem insignificants davant eixa premura. En quatre dies, el dia 10 d’abril, que enguany serà divendres, s’acompliran cinc anys, un lustre, un cinqueni, com vulgau dir-li del blog CRONISTA DE GATA. Cinc anys al servei del poble, amb les notícies, el passat i el present, amb la història escrita i gràfica del poble. Poc a poc anirem apropant-nos a la data. Aquell any de començament, aquell dia era el segon diumenge de Pasqua, dia abans de Sant Vicent. Les converses amb els bons amics, el desig de fer alguna cosa per al poble, el coneixement del blog, tot això em va portar a les 16,55 d’aquell 10 d’abril de 2010.

El primer article, el recorde com si fora ara mateix, es titulava: "Comença el blog del Cronista Oficial de Gata" i vol reproduïsc textualment: "Ací i ara, dia 10 d´abril de 2010, a dos dies de la commemoració dels 600 anys de la vinguda per aquestes terres del pare sant Vicent Ferrer, comence el nou blog del Cronista Oficial de Gata, la d´Alacant. Sóc MIGUEL VIVES SIGNES i espere portar a aquestes fulles la història, costums, tradició i notícies del poble de la Marina Alta on vaix nàixer i on visc. Espere que vostés, veïns del poble, forasters residents, nouvinguts, visitants i curiosos, siguen els testimonis més directes d´allò que va ser i és el poble de Gata."

A la imatge, la mateixa que va donar començament al blog, una vista de Gata amb sol i aigua al riu, des del balcó gater de les Coves Roges. 

0 comentarios